SinemaTeknoloji

Netflix Hesabı (Üyelik) Nasıl İptal Edilir?

Netflix hesap oluştururken ilk 30 gün ücretsiz kullanmanıza olanak sağlamaktadır. Yalnız bu hesabı oluştururken diğer aylarda ödeme gerekli olacağı için kredi kartı bilgileri istemektedir. Ücretsiz 30 gün deneyimledikten sonra kartınızdan para çekilmesini istemiyorsanız hesabınızı iptal etmeniz gerekmetedir. Peki, Netflix hesabı nasıl kapatılır, üyelik nasıl iptal edilir?

Gerekli adımları sırasıyla uygulayarak Netflix hesabınızı kolaylıkla iptal edebilirsiniz.

#1 Öncelikle Netflix hesabınıza giriş yapınız. Anasayfadaki sağ kısımda bulunan profilin yanındaki ok işaretine tıklayarak açılan kısımdan “Hesap” yazısına tıklayınız.

#2 “Hesap” yazısına tıkladıktan sonra açılan sayfanın sol kısmında bulunan “Üyeliği İptal Et” butonuna tıklayınız.

#3 Açılan sayfadan sol kısımdaki “İptal İşlemini Tamamla” butonuna tıklamanızla Netflix üyeliğiniz iptal edilecektir.

#4 Son olarak bu aşamaları gerçekleştirdikten sonra üyeliğinizi iptal etmenizin sebebini öğrenmek için geri bildirim sayfası açılacaktır. Bu kısımda herhangi bir seçeneği seçerek işlemleriniz tamamlayınız.

NOT: Bu işlemleri yapmanız halinde sadece üyelik iptali işlemini tamamlamış olursunuz. Eğer tamamen Netflix hesabınızı silmek istiyorsanız privacy@netflix.com adresine açmış olduğunuz mail adresinden Netflix hesabınızın silinmesi talebinizi iletin. Bu e-posta Netflix’e ulaştığında hesap silme işlemleriniz başlıyacaktır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu